5 Temmuz 2008 Cumartesi

BKM Mutfak ve Çok Güzel Hareketler Bunlar Resimleri

ılmaz erdoğan ve oyuncularının sahnede çekilen en güzel ve en kaliteli resimlerine bakmak istermisiniz? Tek tek resim aramayın, tüm albüm artık burada…

BKM Mutfak Oyuncuları

Yılmaz erdoğan ve ekibinin hazırlayıp sunduğu Bkm Mutfağın kimlerden oluştuğunu merak ediyormusunuz? Resimleriyle beraber BKM Mutfak oyuncu listesi.

AYDAN TAŞ
BÜLENT EMRAH PARLAK
BURCU GÖNDER
ERSIN KORKUT
EZGI MOLA
MERAL YETIL
NEŞE SAYLES
OĞUZHAN KOÇ
ŞEVKET SÜHA TEZEL
UMUT KURT
AYÇA ERTURAN
AYŞEGÜL AKDEMİR
BANU BAŞEREN
BÜŞRA PEKİN
SERAP BAYRAK
EMRE CANPOLAT
ESER YENENLER
GÜLSÜM ALKAN
METİN KEÇECİ
MURAT EKEN
ÖZGE O’NEILL
ŞAHİN IRMAK
ZEYNEP ENDER İGE
GİZEM TUĞRAL
HAMDİ KAHRAMAN
METİN YILDIZ
NAZMİ KAHRAMAN
PELİN ÖZTEKİN

KanalD Çarşamba Günlerinin Hakimi - Çok Güzel Hareketler Bunlar!

Bundan sonra artık televizyonlarınızın karşısında çivili kalıcaksınız! Saat’i geldiğinde cipsinizi, fındığınızı, fıstığınızı ayırıp, mısırınızı patlatıp Çok Güzel Hareketler Bunları izliyeceksiniz. Zaten bir işin içinde Yılmaz Erdoğan ismi geçiyorsa emin olun ki vardır o işte bir keramet. Kısa süre önce başlamasına rağmen bizlere yüzlerce eposta geldi ve hepsindede ”Lütfen resim ve videoları” ekleyin yazıyordu. Yakında çarşamba günlerinin reyting rekortmeni olarak Çok Güzel Hareketler Bunları görmek istiyoruz.

Nasıldı, çok güzel hareketti bu diyenler?

Çok Güzel Hareketler Bunlar Başvuru

Çok Güzel Hareketler Bunlar Başvuru

BKM Mutfak oyuncusu olmak istiyorsanız ilk önce başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. Başvuru formunda adınız, soyadınız, cinsiyetiniz, doğum tarihini, askerlik durumunuz, medeni durumunuz, tc kimlik numarası, fotoğrafınız gibi bölümleri eksiksiz doldurmanız gerekiyor.

BURADAN BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

Çok Güzel Hareketler Bunlar 5.Bölüm Özeti

En çok beğenilen bölümün bu olduğu düşüncesindeyim. Çok Güzel Hareketler Bunlar 5.Bölümündeki tüm skeçler çok daha kaliteli ve çok daha özgün. Yılmaz Erdoğan’ında bu bölümde oyunlara dahil olması alınan zevki kat kat arttırmaya yetti açıkcası. Çok Güzel Hareketler Bunlar bu bölümüyle çarşamba günü en çok izlenen 2.dizi oldu. Bu kadar yüksek grafikten sonra her çarşamba yerine hergün yayına girmesi istenen skeç programının akıbetinin ne olacağı merak ediliyor.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 3.Bölüm

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Part 7

Bkm Mutfak Saat Kacta ?




Her CUMA ve CUMARTESİ
ATÖLYE OYUNCULARI BKM Mutfak’ta sizlerle.



20:00 AÇILIŞ
21:30 : ATÖLYE OYUNCULARI (Skeçler)

USTA VE ÇIRAKLAR

YILMAZ ERDOĞAN

1968 Hakkari doğumlu Yılmaz Erdoğan, 1987 yılında İTÜ İnşaat Fakültesi’ndeki eğitimini yarıda bırakıp, Ferhan Şensoy’un kurduğu Nöbetçi Tiyatro kadrosuna dahil oldu. Bir yıl sonra Güldüşündürü Tiyatrosu’nu kurarak, kendi yazıp yönettiği “Kanuni Sultan Süleyman ve Rambo” adlı oyunu sahneye koydu. Sonraki yıllarda, Levent Kırca Tiyatrosu’nda “Gereği Düşünüldü” müzikali ile “Olacak O Kadar” televizyon dizisinin metinlerini, Yasemin Yalçın Tiyatrosu’nda ise “Kadınlık Bizde Kalsın” adlı oyunu kaleme aldı. 1994’de Necati Akpınar’la birlikte BKM Oyuncuları’nı kuran Erdoğan, “Otogargara”, “Cebimde Kelimeler”, “Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?”. “Bana Bir Şeyhler Oluyor” ve “Haybeden Gerçeküstü Aşk” adlı tiyatro oyunları dışında, “Bir Demet Tiyatro” adlı televizyon dizisinin senaryosunu yazdı.

“Hüzünbaz Sevişmeler” adını verdiği bir öykü, “Kayıp Kentin Yakışıklısı” ve “Anladım” adlı da iki şiir kitabı bulunan Yılmaz Erdoğan, ayrıca “Haybeden Gerçeküstü Aşk” adlı oyununa kaynaklık eden “Haybeden Gerçeküstü Konuşmalar” diyaloglarını, “Hijyenik Aşklar” denemelerini ve “Bir Demet Tiyatro”daki Feriştah tiplemesinin fantezilerinden oluşan “Feriştahın Fentezileri” adlı çalışmalarını da kitap haline getirdi.
2000 yılında Türkiye’de tüm zamanların en büyük gişe rekorunu kırarak, 3.5 milyon seyirciye ulaşan “Vizontele” filminin senaryosunu yazan ve başrollerinden birini oynayan sanatçı, üç yıl sonra çektiği serinin ikinci filmi olan “Vizontele Tuuba” ve 2005 yılında çektiği “Organize İşler” filmleriyle başarı grafiğini daha da yükseltti.

AYDAN TAŞ
BÜLENT EMRAH PARLAK
BURCU GÖNDER
ERSIN KORKUT
EZGI MOLA
MERAL YETIL
NEŞE SAYLES
OĞUZHAN KOÇ
ŞEVKET SÜHA TEZEL
UMUT KURT
AYÇA ERTURAN
AYŞEGÜL AKDEMİR
BANU BAŞEREN
BÜŞRA PEKİN
SERAP BAYRAK
EMRE CANPOLAT
ESER YENENLER
GÜLSÜM ALKAN
METİN KEÇECİ
MURAT EKEN
ÖZGE O’NEILL
ŞAHİN IRMAK
ZEYNEP ENDER İGE
GİZEM TUĞRAL
HAMDİ KAHRAMAN
METİN YILDIZ
NAZMİ KAHRAMAN
PELİN ÖZTEKİN

BKM MUTFAK NEDİR?

Atölyede pişer, mutfakta yenir ve veya tüketilir.

Yemek de şaka da, sanat da…

MUTFAKTAKİ HERŞEY HERKES ATÖLYEDE PİŞER (KELİMENİN TÜM ÇAĞRIŞTIRDIĞI ANLAMLARIYLA BİRLİKTE ATÖLYE PİŞER) MUTFAKTA SUNULUR.


BKM Mutfak muhabbetimizi seven ya da merak eden ya en iyisi hem seven hem merak eden etmeyen herkese açıktır.

BKM Mutfak da çırakların alayı garsondur ,garsonların alayı çıraktır. Tüm personel oradaki esas mesele olan EĞİTİM meselesinin bir parçasıdır.

ÖTE YANDAN BKM MUTFAK BİLDİĞİN BİR KOMEDİ KULÜBÜDÜR.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2.Bölüm


Çok Güzel Hareketler Bunlar 1.Bölüm